Sambucol

Romania

+40233 720 133

Sistemul Imunitar

Sistemul imunitar este proiectat pentru a apara corpul si a lupta cu infectiile . In cazul unor persoane sistemul imunitar functioneaza mai bine datorita dietei, stilului  de viata sau de genetica ,dar in cazul multora dintre noi ne gasim predispusi la infectii . O alimentatie necorespunzatoare , cum ar fi o dieta saraca in fructe proaspete si legume ( surse bogate de vitamine , minerale si antioxidanti ) , si alimente bogate in zahar si prelucrate , pot avea un impact negativ asupra sistemului nostru imunitar .

Lipsa de exercitii fizice si un stil de viață stresant poate juca de asemenea un rol important într-un sistem imunitar scăzut .

Pastrarea sistemului imunitar puternic este important pe tot parcursul anului . Nimanui nu îi place sa se simta afectat de schimbarile meteorologice .


Cum ne poate ajuta Sambucol  ?

Un spuport pentru tot anul:

Sambucol poate fi administrat pe tot parcursul anului pentru a sprijini sistemul imunitar . Se recomandă o doza crescuta în timpul lunilor de iarna .

La primul semn

Cand schimbarile climatice incep sa isi faca simtita prezenta Sambucol poate fi un adevarat ajutor in sustinerea sistemului imunitar.


Cand calatoriti

In masina, in mijloacele de transport public, cladiri cu aer condiționat si zone publice aglomerate pun întotdeauna sistemul imunitar la incercari grele . Sfatul nostru este de a lua Sambucol mereu in calatoriile dumneavostra.


În timpul iernii

Vreme de iarna pune presiune suplimentară pe sistemul nostru imunitar . Cald în interior , rece in aer liber , aer uscat si multe persoane in jurul nostru afectate de aceasta vreme. Toate acestea provoaca sistemul nostru imunitar pentru a lupta mai puternic . De aceea, vă recomandăm cresterea dozei de Sambucol ii lunile de iarna . A se vedea instrucțiunile de dozare pentru detalii.


Înainte de un eveniment important

Sambucol ne poate ajuta sa depasim mai usor momentele emotionale din viata noastra, printr-un suport in plus adus sistemului imunitar.

2004 – Norvegia

Sambucol a redus semnificativ durata gripei tip A cu aproximativ 4 zile.


Protectia sistemului tau imunitar pentru toate anotimpurile

Protejeaza-ti sistemul imunitar cu Sambucol

- Testat stiintific

- Contine Soc Negru, Vitamina C si Zinc

- Nu provoaca somnolenta

- Nu contine organisme modificate genetic

Acasa

Contact

Sistemul Imunitar

Gama Sambucol

Despre Sambucol

Cum sa avem grija de sanatatea noastra:

Pentru comenzi persoane fizice:

+40746 55 66 77

comenzi@farmablu.ro

www.farmablu.ro

Programeaza o intalnire

Pentru comenzi persoane juridice:

+40233 72 01 33

vanzari@sambucolromania.ro